soalan lazim  hubungi kami   aduan dan maklum balas   peta laman
W3C

Pilihan W3C

Pilihan Warna: red  merah  kuning
Saiz Tulisan:
A- A A+
Jenis Tulisan:
Laman Utama Koperator Perkhidmatan Dalam Talian

Daftar Kursus & Tempah Fasiliti

Daftar Kursus & Tempah Fasiliti

Projek MITS membolehkan penggunaan fasiliti sedia ada di Institut Koperasi Malaysia dikongsi secara menyeluruh dan penggunaannya dapat dioptimakan oleh pelbagai pihak.

Dalam masa yang sama, projek ini juga menawarkan kemudahan carian dan permohonan kursus yang ditawarkan oleh Institut Koperasi Malaysia di seluruh Malaysia. Tidak lagi terhad kepada penjawat awam, MITS kini dibuka kepada orang ramai untuk menikmati fasiliti yang ditawarkan oleh Institut Koperasi Malaysia.

e-Perpustakaan

e-Perpustakaan

Membolehkan pengguna perpustakaan mencari dan mengakses koleksi katalog ILMU dari mana-mana komputer peribadi (PC) yang bersambung web bila sahaja mereka menggunakan pelayar web.Pengguna boleh juga membuat tempahan barangan yang telah dipinjam oleh orang lain, melihat keratan multimedia dan melihat dokumen yang dicetak dan emel serta pautan imej pada sebarang rekod bibliografi, dengan memanfaatkan teknologi pelayar yang terkini untuk meningkatkan produktiviti dan kecekapan. Web OPAC dipautkan kepada Amazon.com untuk memuat naik kulit buku dan ulasan pengarang bagi rekod bibliografi yang dimuat turun.

Undian
Adakah infomasi di dalam Portal IKM memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?